A&P Advocaten

Expertise

 
 

Expertise

Iedereen kan in een strafzaak terechtkomen. Het is zaak om dan tijdig de juiste hulp in te schakelen. Door direct actie te ondernemen en niet af te wachten, kunnen veel toekomstige problemen worden voorkomen. Hebt u een vraag over een strafzaak, bijvoorbeeld over een politieverhoor, een oproeping als getuige, een dagvaarding of een vonnis, neem dan spoedig contact met ons op.

 

strafrecht

Aarts & Poortinga Advocaten behandelt zowel zaken op het gebied van het commune als het bijzondere strafrecht. 

 

Jeugdrecht

 Aarts & Poortinga Advocaten is gespecialiseerd in jeugdrecht, zowel civiel jeugdrecht zoals ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, als het jeugdstrafrecht.  

 
 

BOPZ  | TBS

Naast strafzaken is mr. Poortinga gespecialiseerd in bijstand in zogenaamde BOPZ-zaken. Mr. Aarts heeft veel ervaring opgedaan in de behandeling van zaken waarin een terbeschikkingstelling (TBS) wordt gevorderd of is opgelegd.

 

VOG | DNA

Een strafrechtelijke veroordeling kan meerdere gevolgen hebben, zoals problemen met het verkrijgen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) of een verplichting tot afgifte van DNA en opname van DNA in een database. Tegen deze beslissingen staat bezwaar en beroep open.